Lijst Pim Fortuyn
Eindhoven

Wie zijn wij en...wat willen
 wij in Eindhoven

(Lees verder...)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter

Lilian Reker
Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster
Commissielid

Tjerk Langman
Tjerk Langman
Commissielid

Mari Nijs
Mari Nijs
Commissielid


Dennis Klein
Jonge Fortuynisten
_______________

Kandidaten 21 maart 2018


1. Rudy Reker2. Tjerk Langman3. Petra Strijbos4. Mari Nijs5. Joyce Kilwinger6. Dennis Klein7. Tiny Oosterbosch8. Roy Wijgerse9. Lilian Reker-Wiebers10. Daniëlle Vlemmix11. Fred Salari12. Charles Stroek13. Maréchal Desmet14. Alex Versteegh15. Jos Kouwenberg16. Mr. Paul Verhaegh

PERSBERICHT: Geen overstap naar de PVV


Eindhoven, 10 april 2017

Lijst Pim Fortuyn Eindhoven (LPF) maakt geen overstap naar de PVV.

In de bestuursvergadering van de Lijst Pim Fortuyn Eindhoven op 7 april jl. is door het bestuur unaniem besloten om op 21 maart 2018 onder de huidige naam aan de gemeenteraadsverkiezingen in Eindhoven deel te nemen.

Door de aankondiging van de heer Geert Wilders dat de PVV bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 in alle Nederlandse gemeenten aan de verkiezingen wil deelnemen dachten velen dat de LPF zich bij de PVV zou aansluiten. Het bestuur en de fractieleden werden daar regelmatig op aangesproken. Het bestuur heeft daarom na de aankondiging van de heer Wilders besloten eerst de Tweede Kamer verkiezingen en de ontwikkelingen daarna af te wachten alvorens tot een besluit te komen over hoe verder te gaan met de partij. Het bericht dat de PVV in Eindhoven niet aan de gemeenteraadsverkiezingen 2018 zal deelnemen heeft de doorslag gegeven voor het genomen besluit.

Het bestuur heeft in haar besluitvorming meegenomen dat de Lijst Pim Fortuyn Eindhoven na drie raadsperioden (waarin ruime politieke ervaring en naamsbekendheid is opgebouwd) voldoende bestaansrecht heeft om onder de huidige naam door te gaan. De partij zet zich, op basis van respect en het midden in de samenleving staan, al jaren in voor de burgers en het bedrijfsleven in Eindhoven. Mede door de verwantschap met de PVV is de Lijst Pim Fortuyn Eindhoven voor de stemmers in 2018 het enige juiste alternatief voor de PVV.

Getekend,

Het bestuur en fractie van de Lijst Pim Fortuyn Eindhoven

10/04 Eindhovens Dagblad

10/04 Studio 040

10/04 Omroep Brabant

 

Laat reactieformulier zien