Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

PERSBERICHT: Geen overstap naar de PVV


Eindhoven, 10 april 2017

Lijst Pim Fortuyn Eindhoven (LPF) maakt geen overstap naar de PVV.

In de bestuursvergadering van de Lijst Pim Fortuyn Eindhoven op 7 april jl. is door het bestuur unaniem besloten om op 21 maart 2018 onder de huidige naam aan de gemeenteraadsverkiezingen in Eindhoven deel te nemen.

Door de aankondiging van de heer Geert Wilders dat de PVV bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 in alle Nederlandse gemeenten aan de verkiezingen wil deelnemen dachten velen dat de LPF zich bij de PVV zou aansluiten. Het bestuur en de fractieleden werden daar regelmatig op aangesproken. Het bestuur heeft daarom na de aankondiging van de heer Wilders besloten eerst de Tweede Kamer verkiezingen en de ontwikkelingen daarna af te wachten alvorens tot een besluit te komen over hoe verder te gaan met de partij. Het bericht dat de PVV in Eindhoven niet aan de gemeenteraadsverkiezingen 2018 zal deelnemen heeft de doorslag gegeven voor het genomen besluit.

Het bestuur heeft in haar besluitvorming meegenomen dat de Lijst Pim Fortuyn Eindhoven na drie raadsperioden (waarin ruime politieke ervaring en naamsbekendheid is opgebouwd) voldoende bestaansrecht heeft om onder de huidige naam door te gaan. De partij zet zich, op basis van respect en het midden in de samenleving staan, al jaren in voor de burgers en het bedrijfsleven in Eindhoven. Mede door de verwantschap met de PVV is de Lijst Pim Fortuyn Eindhoven voor de stemmers in 2018 het enige juiste alternatief voor de PVV.

Getekend,

Het bestuur en fractie van de Lijst Pim Fortuyn Eindhoven

10/04 Eindhovens Dagblad

10/04 Studio 040

10/04 Omroep Brabant

 

Laat reactieformulier zien