Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Doofpotaffaire bij mishandeling door Syriërs?


Raadsvragen, 8 augustus 2017

Antwoord burgemeester J.A. Jorritsma. 10 aug.
Geacht college,
Op 1 juni jl. heeft er in het Henri Dunantpark een mishandeling plaatsgevonden. (zie filmpje).
Een Nederlandse jongen werd door een groep Syriërs ernstig mishandeld nadat hij ze had aangesproken omdat ze een meisje lastigvielen. De jongen is door de groep geslagen met een fietspomp en er werden fietsen op hem gegooid. Hij raakte dusdanig gewond dat hij in het ziekenhuis behandeld moest worden. Er is daar door verwondingen aan zijn hoofd ondermeer een hersenscan gemaakt. De jongen heeft tot op de dag van vandaag klachten over hoofdpijn.
Een week later is door zijn ouders samen met de mishandelde jongen aangifte gedaan op het politiebureau in Woensel. Tot op heden, 10 weken na het voorval, is er niemand aangehouden terwijl de namen van de daders bekend zijn. Dat is een van de redenen dat de ouders hebben besloten de LPF-fractie hierover te informeren. Het proces-verbaal over dit voorval is in ons bezit.
Dat brengt ons tot de volgende vragen: 1. Heeft de politie het college eerder al geïnformeerd over deze mishandeling? 2. Was het college eerder al op de hoogte van deze ernstige mishandeling, die op 1 juni jl. door een groep Syriërs in het Henri Dunantpark heeft plaatsgevonden? 3. Zijn deze daders eerder woonachtig geweest in AZC ‘De Orangerie’? 4. Zijn de daders van deze groep zogenaamde statushouders? 5. Het is ons ter ore gekomen dat een van deze Syriërs door wangedrag van het Stedelijk College is afgestuurd. Kan het college dat bevestigen? 6. Bent u het met ons eens dat dit soort gedrag keihard moet worden aangepakt? 7. Zo ja, waarom zijn de daders ondanks het vele aangeleverde bewijsmateriaal 10 weken na de mishandeling dan nog niet opgepakt?
Deze mishandeling in het Henri Dunantpark staat niet op zich. Natuurlijk zijn bij onze fractie niet alle vervelende en verboden voorvallen in het Henri Dunantpark bekend. Maar eerder al hebben zich tal van vervelende voorvallen afgespeeld die bij de politie bekend moeten zijn. Althans, onze fractie beschikt over foto’s en een aantal korte filmpjes waarop agenten door een groep migranten wordt geprovoceerd. Op een daarvan zie je dat een agent het gewoon laat gebeuren. Veel van oorsprong Nederlandse burgers mijden thans het Henri Dunantpark als zijnde een no-go-area.
8. Welke maatregelen denkt het college te nemen om de overlast in het Henri Dunantpark te kunnen beëindigen? 9. Is het mogelijk om los van de straf die de rechter de daders oplegt voor hen een gebiedsverbod voor het Henri Dunantpark op te leggen?
Hierbij de link naar het filmpje over de mishandeling: https://youtu.be/ROEaVfjRM_0
Rudy Reker, fractievoorzitter
Tjerk Langman, commissielid
8/8/17 Nieuwe Realist Syriers terroriseren park Eindhoven
 
9/8/17 Studio 040 Mishandeling door Syriërs

 

9/8/17 Studio 040 Onderzoek nog niet afgerond

10/8/17 ED Mishandeling jongen in Henri Dunantpark 

10/8/17 Geen Stijl Nou nou moet dat nou 

10/8/17 ThePostOnline Mishandeling groep Syriers

11/8/17 Dagelijkse Standaart   
 
15/8/17 Afrikaner Volksparty

 

Met antwoord van burgemeester J.A. Jorritsma

De kop van dit artikel dekt niet de lading. Lees de eerste 2 kolommen maar

 

Gravatar
John
Komt goed
Goede reactie van de politie. Nog een tijdje zo doorgaan met wegkijken. Het punt gaat komen. Het is onvermijdelijk. De autochtone knokploegen komen er echt wel. De bevolking gaat dit niet lang meer pikken. Jammer dat het zo moet, maar de overheid roept dit over sichzelf af. Heel jammer, het was zo'n mooi land...
Gravatar
Henk
Feestje
Ik meld me als vrijwilliger, mocht er geen duidelijkheid zijn binnen 2 weken maken we er een bezorgde burgers actie van, preventief. Wie helpt mee om gezellig op de koffie te gaan?
Gravatar
Kees Klok
Trap dat tuig het land uit. Terug naar Syrië. En stuur gelijk die lafbekken van de politie en justitie mee.
Gravatar
vlasveld
Begrijp er niet van dat ze niet optreden zouden ze nu echt zo bang zijn
Begrijp er niet van dat ze niet optreden zouden ze nu echt zo bang zijn. Waarom niet laten zien dat er hier enige gelijkheid bestaat.
Gravatar
René
Agenda
Op één of andere manier dient het iemands(NGO's, Coa en sinds kort ook de zwembond) agenda om dit soort nieuws onder de pet te houden. Een één-tweetje tussen media en justitie. In Zweden, Duitsland en VK is dit ook al een probleem. U mag dit niet weten want stel dat u zou moeten concluderen dat deze immigratie het continent verwoest. Het is een schande. De pers moet de politiek controleren op basis van het waarheidsbegins el. Die verhouding is ernstig verstoord.
Laat reactieformulier zien

Deel deze pagina