Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

'Ik zeg wat ik denk en doe wat ik zeg'
At your Service!

Deze 'brief' zoals het ED schrift was de inleiding naar de bijbehorende raadsvragen. Buiten het Ouderen Appél en nog een andere fractie in de Eindhovense raad, die wel het lef hebben om daar vooruit te komen, hebben wij veel steunbetuigingen ontvangen van inwoners en ondernemers, zowel telefonisch, per mail als in persoon.

Verder hebben wij in de e-mail naar de burgemeester niet aangedrongen op een gesprek maar gewoon netjes gevraagd om een gesprek met de café eigenaar. Als het antwoord een ja of een nee zou zijn geweest, hadden wij onze belofte waar gemaakt en was het einde verhaal . Maar als de burgemeester zijn éérste zin in zijn antwoord begint met: 'Het is niet de taak van een raadslid om de burgemeester te controleren op zijn taak waar het gaat om openbare orde en veiligheid', staat de democratische legetiemiteit van raadsleden onder druk.

https://www.ed.nl/eindhoven/frontale-aanval-lpf-in-eindhoven-op-burgemeester-jorritsma~ab2f356f/

 

 

 

 

Laat reactieformulier zien