Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Bananenrepubliek aan de Dommel

 Wat ik voor onmogelijk had gehouden is toch gebeurd. 

Onderstaane alarmerende brief over salafistische organisaties in Eindhoven is door oud-burgemeester Rob van Gijzel net voor zijn aftreden op 6 september 2016 geschreven en door locoburgemeester Staf Depla op 12 september 2016 ondertekend en verzonden. Na 8 jaar burgemeester van Eindhoven te zijn geweest en veel ontoelaatbare en antiedemocratische zaken van de salafistische stichting Waqf en de Al Fourqaan moskee te hebben gezien en meegemaakt, mede door de toen al meer dan tien jaar durende aandacht voor het salafisme van de Lijst Pim Fortuyn, wilde Rob van Gijzel dit hebben vastgelegd. Ook klaagde van Gijzel over het des-functioneren van de landelijke veiligheidsinstanties zoals de NCTV en de AIVD, waar minister Ard van der Steur verantwoordelijk voor is (was). Er staat ondermeer letterlijk: ‘Het college kan door een tekort aan informatie en het ontbreken van een totaal beeld geen verantwoordelijkheid nemen richting de bewoners in Eindhoven’. Maar toen gebeurde er iets wat absoluut ongeoorloofd is! 

Op verzoek of in opdracht van minister van de Steur trok de toen kersverse burgemeester John Jorritsma zonder overleg met wie dan ook binnen één week deze brief terug en moest deze brandbrief als niet verzonden worden beschouwd.

Jorritsma informeerde dus niet het college en ook niet de gemeenteraad over zijn een-tweetje met de minister. Wij als Lijst Pim Fortuyn vinden dit ontoelaatbaar! Dit zijn bananenrepubliek activiteiten die niet in Nederland en zeker niet in Eindhoven thuis horen! #nietmijnburgemeester   

Bijdrage Machiel de Graaf (PVV) in Tweede Kamer 

 

 

 

 

 

 

Laat reactieformulier zien