Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Wie is geslepen en wie is naïef?

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een 'wat onwillige Nasr El Damanhoury' zoals het Eindhovens Dagblad schrijft zou ik niet willen zeggen. Hier zit mijns inziens en volgens kenners een zeer geslepen oud-directeur van de Eindhovense salafistische Al Fourqaan-moskee en de stichting Waqf, die alle vragen van de Tweede Kamercommissie ontwijkt. Meerdere keren kon ik mij niet aan de indruk onttrekken dat hij maar halve waarheden vertelde, of ‘antwoord’ gaf op vragen die niet door de Tweede Kamer ondervragingscommissie werden gesteld. Oud-burgemeester Rob van Gijzel van Eindhoven, die deze man met zijn salafistische organisaties acht jaar heeft meegemaakt heeft gemeend om bij zijn afscheid nog een alarmerende brandbrief te schrijven naar drie ministeries waaronder het Ministerie van Veiligheid en Justitie, met Ard van der Steur als minister aan het hoofd.

De nieuwe Eindhovense burgemeester John Jorritsma (VVD) die pas enkele dagen was beëdigd trok deze alarmerende brief op verzoek van minister Ard van der Steur (VVD) meteen in. De gemeenteraad werd van deze deal niet op de hoogste gesteld. Een politieke doodzonde en een zeer naïeve beslissing die een Eindhovense burgemeester onwaardig is. Zeker omdat Jorritsma bij de overdracht uitvoerig en uitgebreid door de vertrekkende burgemeester over deze onwenselijke salafistische organisaties is geïnformeerd.

https://youtu.be/-ZGYs-sTTYE

Nog een salafist bij de Tweede Kamerverhoorcommissie 

 

 

 

Laat reactieformulier zien