Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Fractievoorzitter

 
Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Damian Dassen
Commissielid Lijst Pim Fortuyn.
Bestuurslid
Jonge Fortuynisten

Jonge Fortuynisten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Stef Kleine Staarman
Voorzitter
Jonge Fortuynisten 

 

 

 

 

 

 

 

 
Timo Hoogerwaard
Secretaris
Jonge Fortuynisten

 

 

Nieuwsbrief

11 juni 2023

Geachte leden en donateurs,


De Lijst Pim Fortuyn-fractie draait op volle toeren. Helaas is hier weinig van terug te vinden in de media. Op onze website www.lijstpimfortuyn.nl plaatsen wij de meest actuele zaken, zodat u toch op de hoogte kunt blijven. Zet deze site dan ook vast op uw bureaublad en klik die regelmatig aan. Zo blijft u op de hoogte en betrokken bij hetgeen de LPF voor de stad, maar ook voor u doet. Heeft u vragen of opmerkingen daarover weet u de fractie en het bestuur te bereiken.

Ook via Facebook en Twitter kunt u de LPF-Eindhoven volgen. De vraag aan u is om onze Eindhovense bijdragen zoveel als mogelijk te delen.


Onlangs zijn er twee actuele artikelen geplaatst, waar ook u veel belangstelling voor heeft. Het eerste is met de tekst: “De toestroom van asielzoekers zal nooit stoppen. Tenzij wij daar iets aan doen!”. Het lezen hiervan is het meer dan waard.


Vrijdag jl. was er op EenVandaag een reportage over de nieuwe Europese Spreidingswet waar Carolus Grütters van de Radboud Universiteit Nijmegen naar zijn mening werd gevraagd. Zijn antwoorden, die zichtbaar pijn deden bij Rik van de Westelaken en de NPO onderschrijven hetgeen wij eerder hadden geschreven in het zojuist aangehaalde artikel. Het éérste woord wat Carolus Grütters uitsprak op de vraag van Rik van de Westelake was dan ook “DRAMATISCH”.


Nu even iets anders.
Het jaarverslag en de financiële verantwoording, zoals uitgesproken en gepresenteerd in de laatste ALV op 2 juni jl. kunt u binnenkort ook op onze site terugvinden.


Naar het zich laat aanzien kan de fractie na de komende Raadsvergadering, dus binnen enkele weken, nieuwe fractiemedewerkers aanstellen.


Ondertussen kijken wij ook vooruit naar de volgende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2026. Hiervoor willen wij graag in contact komen met gemotiveerde kandidaten die in 2026 op een verkiesbare plaats op onze kieslijst willen staan. Een goede werkwijze is om nieuwe leden te maken en gelijk deze vraag op tafel leggen.

Ook wil het huidige bestuur graag in contact komen met goed ingevoerde bestuursleden, om in 2026 een schaalsprong te maken.Rudy Reker, voorzitter


Tel. 0654905959