Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Fractievoorzitter

 
Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Damian Dassen
Commissielid Lijst Pim Fortuyn.
Bestuurslid
Jonge Fortuynisten

Jonge Fortuynisten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Stef Kleine Staarman
Voorzitter
Jonge Fortuynisten 

 

 

 

 

 

 

 

 
Timo Hoogerwaard
Secretaris
Jonge Fortuynisten

 

 

 Honderd woorden

 

1. Welk belangrijkste punt/onderwerp heeft je fractie gerealiseerd de afgelopen twee jaar?

Als realistische rechtse oppositiepartij is het niet vanzelfsprekend dat er naar ons wordt geluisterd. Daarom hanteren wij al jaren een ombudsfunctie zoals financiering van de AED-apparaten in De Tempel. Woekerprijzen taxiwereld. Overlast kamerbewoning. Ligplaatsen woonboten afwateringskanaal. Onlogische route Snelfietspad Ooievaarsnest. Ook zijn wij als LPF al jaren gekant tegen het verdwijnen van parkeerplaatsen en tegen het afsluiten van wegen t.b.v. weer een HOV-lijn.

2. Als je maar 1 punt/onderwerp mag kiezen, waarvoor gaat je fractie zich de komende twee jaar in gemeenteraad hard maken?

De komende periode zullen wij als fractie aandacht blijven geven aan de leefbaarheid voor alle Eindhovenaren, de woningnood, de armoedebestrijding, de bureaucratie blijven bestoken waardoor veel zaken eenvoudiger en toegankelijker voor onze inwoners zullen worden.

Rudy Reker
Damian Dassen
Tom van den Boomen
Lilian Reker-Wiebers