Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Eindhovens Dagblad: Geen subsidie Vagevuur


Woensdag 10 december 2008

EINDHOVEN - Vanaf 1 januari 1995 is bij de stichting Het Vagevuur, een Eindhovense homoclub, één persoon in het kader van de toenmalige Melkert-regeling werkzaam geweest.

Bij de verhuizing in 1996 van de Hemelrijken naar de Kanaaldijk-Noord heeft de stichting een eenmalige investeringsbijdrage gekregen van 235.000 gulden. Het Vagevuur moest toen op aandringen van de GGD verkassen. Daarnaast heeft de homoclub, die zich onlangs heeft opgeheven, geen financiële ondersteuning gekregen van de gemeente. Dit antwoorden B en W op vragen van de LPF. Die plaatste onlangs grote vraagtekens bij de gesubsidieerde baan. Volgens het college ging het echter om een stichting 'zonder winstoogmerk, die vanuit een door haar geformuleerde ideële doelstelling wil bijdragen aan het maatschappelijke en culturele leven'. http://www.ed.nl/regio/eindhovenstad/4177031/Geen-subsidie-Vagevuur.ece 11-12-08 ED

Laat reactieformulier zien