Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Eindhovens Dagblad: LPF fel tegen Eindhovense Zwarte Piet Actie

Foto Vincent Wilke Terwijl ze liedjes zingen met Zwarte Piet wachten de kinderen vol spanning op de komst van Sinterklaas.

EINDHOVEN - De protestmars zaterdag in Eindhoven tegen het fenomeen Zwarte Piet is de LPF Eindhoven in het verkeerde keelgat geschoten. De fractie vindt dat het college van B en W de actie moet verbieden. De LPF vindt het schandelijk dat gemeentelijk belastinggeld aan deze actie wordt besteed. Coalitiefractie CDA heeft niet veel moeite met de actie van twee kunstenaars, mits de actie netjes wordt gevoerd. Vanaf het Van Abbemuseum start zaterdag om 14 uur een protestmars tegen het racisme van het fenomeen Zwarte Piet. Het is een initiatief van twee buitenlandse kunstenaars, die in Nederland werken. De actie wordt ondersteund door het gemeentelijk Van Abbe Museum, in het kader van de tentoonstelling Be(com)ing Dutch. http://www.ed.nl/regio/eindhovenstad/3624709/LPF-fel-tegen-Eindhovense-Zwarte-Piet-Actie.ece  
Bron: ED 28 augustus 2008
 

Laat reactieformulier zien