Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Eindhovens Dagblad: Fractie stelt vragen over Gedaref


vrijdag 18 juli 2008 EINDHOVEN - De LPF-fractie in Eindhoven heeft de gemeenteraad opnieuw enige vragen gesteld over de stedenband tussen Eindhoven en het Soedanese Gedaref.

De LPF zet vraagtekens bij deze band omdat Soedan geleid wordt door president Omar al-Bashir. Hij is kortgeleden aangeklaagd door het Internationale Strafhof in Den Haag in verband met de gewelddadigheden in de provincie Darfur, wegens genocide, oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid. De LPF wil dat aan de stedenband onmiddellijk een eind wordt gemaakt, omdat steun vanuit Eindhoven zou kunnen bijdragen aan het bewind van Bashir. Verder wil de LPF weten hoeveel geld er van Eindhoven naar Gedaref gaat, en ook of dit bedrag wezenlijk veranderd is ten opzichte van het vorige moment waarop de frractie de raad hier vragen over stelde (februari 2007). Voorts spreekt de LPF er haar verbazing over uit dat ambtelijk hoofd Agnes Ovington van het gemeentelijk Bureau Internationale Coördinatie anderhalf jaar geleden een Soedanese onderscheiding in ontvangst nam. De fractie vindt dat ongepast. http://www.ed.nl/regio/eindhovenstad/3435967/Fractie-stelt-vragen-over-Gedaref.ece Bron: Eindhovens Dagblad 18 juli 2008

Laat reactieformulier zien