Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Eindhovens Dagblad: Bushalte Kronehoef toch weg

Vrijdag 13 juni 2008 EINDHOVEN - De bushalte op de hoek van de Kloosterdreef en de Imkerstraat in Eindhoven moet toch weg. Niet omdat scholieren een spoor van vernielingen trekken tussen die halte en hun ROC-school aan de Berlagelaan, maar omdat de bussen het verkeer op het kruispunt belemmeren.

Dat melden burgemeester en wethouders in antwoord op vragen van LPF-raadslid Rudy Reker. Door het opheffen van de halte moeten ouderen uit de woonzorgcentra De Horst, De Hoeve en van Residentie Petrus Park een stuk verder lopen als ze de bus willen pakken. Een vertegenwoordiger van het Stadsdeelteam heeft hen in april verteld dat de reden voor de opheffing is dat scholieren er misbruik van maken. Zij trekken 's morgens door de Runstraat en de Frankrijkstraat naar de Van Vorststraat. Onderweg plegen ze vernielingen aan geparkeerde auto's. De ouderen zijn erg verontwaardigd dat zij de dupe worden van het gedrag van de jongeren. Maar volgens B en W is het slechts meegenomen dat de jongeren straks niet meer door die straten kunnen. De echte reden is dat de bussen op de Kloosterdreef de verkeerslichten ontregelen, aldus B en W. http://www.ed.nl/regio/eindhovenstad/3267339/Bushalte-Kronehoef-toch-weg.ece  Eindhovens Dagblad 13 juni 2008
 

Laat reactieformulier zien