Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Eindhovens Dagblad: Trots op Eindhoven inschrijven als veiligheidsmaatregel

 

door Peter Scholtes. dinsdag 03 juni 2008 EINDHOVEN - LPF'er Rudy Reker heeft de vereniging Trots op Eindhoven ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Reker spreekt van een 'veiligheidsmaatregel' voor het geval hij de naam Lijst Pim Fortuyn niet mag handhaven.

Hij heeft op dit moment geen plan om zich bij Rita Verdonks beweging Trots op Nederland aan te sluiten, zegt hij. "Ik heb haar wel gesproken, maar het niet met haar gehad over een afdeling Eindhoven van Trots op Nederland. Ik wil door met de naam Fortuyn." Vandaag probeert de fractievoorzitter van de LPF in Eindhoven in een rechtszaak bij de Raad van State te voorkomen dat de naam 'Fortuyn' uit het kiesregister wordt geschrapt. "Stel dat we de naam niet mogen gebruiken, dan heb ik met Trots op Eindhoven hier in ieder geval de regie." Reker stelt dat hij 'voor een deel' met Verdonk op een lijn zit. Hij pleit voor een krachtenbundeling van Verdonk, Geert Wilders' PVV en 'wat er over is van de LPF'. http://www.ed.nl/regio/eindhovenstad/3213186/Trots-op-Eindhoven-inschrijven-als-veiligheidsmaatregel.ece Bron: Eindhovens Dagblad 3 juni 2008 

Laat reactieformulier zien