Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Omroep Brabant: College Eindhoven minacht werk raadsleden


 
EINDHOVEN - Burgemeester en wethouders van de gemeente Eindhoven minachten het raadswerk en ze moeten voor de toekomst beterschap beloven. De vijf lokale partijen in de Eindhovense gemeenteraad schrijven dit aan het college. Zij vinden het onacceptabel dat ze via de media moesten vernemen dat de omstreden directeur van de Dienst Stedelijke Ontwikkeling en Beheer van de gemeente Eindhoven binnenkort vertrekt.

De zaak ligt extra gevoelig, omdat B en W eerder deze week nog meldden dat een onderzoek naar een vertrouwenscrisis op de afdeling was afgerond. De partijen hebben vrijdag alsnog het persbericht ontvangen, vergezeld van excuses van burgemeester en wethouders. Dat de pers de informatie eerder heeft gekregen, was volgens het college een gevolg van een intern misverstand. De brief is ondertekend door De Stadspartij, Eindhoven Nu, Leefbaar Eindhoven, Lijst Pim Fortuyn en Ouderen Appèl Eindhoven. http://www.omroepbrabant.nl/?news/989781203/College+Eindhoven+minacht+werk+raadsleden.aspx Bron: Omroep Brabant 9 mei 2008
 

Laat reactieformulier zien