Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

ED: Ouderen niet duperen door halte op te heffen

dinsdag 22 april 2008 Door onze correspondent Ton Leenen.  
EINDHOVEN - Na huurdersvereniging De Hoeve en bewoners van drie woonzorgcentra in de buurt keert ook LPF-fractievoorzitter Rudy Reker zich tegen opheffing van de bushalte aan de Kloosterdreef – hoek Imkerstraat – in Eindhoven.

In een brief aan B en W stelt het raadslid de zaak aan de orde. Vorige week maakte het stadsdeelteam Woensel-Zuid tijdens een informatieavond voor bewoners van Kronehoef-Oost bekend dat de halte wordt opgeheven vanwege overlast van schooljeugd op de route tussen de halte en School 23 van het ROC aan de Van Vorststraat. Leerlingen die bij de halte in- of uitstappen moeten door de Runstraat. Daar zouden ze volgens een medewerker van het stadsdeelteam vernielingen plegen aan geparkeerde auto's. Reker wil dat B en W de overlastgevende schooljeugd aanpakken zodat de halte behouden kan blijven. Hij vindt dat ouderen uit de buurt die aangewezen zijn op de bushalte niet de dupe mogen worden van het wangedrag. http://www.ed.nl/regio/eindhovenstad/3020624/Ouderen-niet-duperen-door-halte-op-te-heffen.ece Bron: Eindhovens Dagblad 22 april 2008
 

Laat reactieformulier zien