Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Eindhovens Dagblad: Eindhovense LPF wil aanpak overlast in Woensel

05 jan 2008, 10:06 - EINDHOVEN - 'De tijd van pappen en nathouden is voorbij'. Dat vindt de LPF-eenmansfractie in de Eindhovense gemeenteraad. Fractievoorzitter Reker dringt in vragen aan het college van Burgemeester en Wethouders aan op een kordate en snelle aanpak van de overlastproblemen die bewoners van een appartementencomplex bij Winkelcentrum Woensel ervaren.

Voor de overlast – zoals brandstichtingen in bergingen, diefstallen en vernielingen – zouden Marokkaanse jongeren verantwoordelijk zijn. Dat stellen althans de buurtbewoners. Volgens de LPF is in Eindhoven de grens bereikt van wat nog getolereerd kan worden op het gebied van vandalisme en overlast. De fractie wil weten wat de kortetermijnplannen zijn van het college om de overlast aan te pakken. Reker doet de suggestie om in Winkelcentrum Woensel cameratoezicht in te voeren. http://www.ed.nl/eindhovenstad/2416887/Eindhovense-LPF-wil-aanpak-overlast-in-Woensel.ece Bron: Eindhovens Dagblad 5 januari 2008

Laat reactieformulier zien