Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Eindhovens Dagblad: LPF stelt vragen over fout op afvalkalender van Cure in de Tempel


04 jan 2008, 09:32 - EINDHOVEN - LPF-fractievoorzitter Rudy Reker heeft de gemeente Eindhoven vragen gesteld over vermeende communicatieproblemen tussen de gemeente en afvalverzamelaar Cure. Volgens het raadslid stond op de afvalkalender voor de wijk de Tempel – waar Reker zelf woont – als datum 'zaterdag 29 december' opgevoerd om oud papier en restafval buiten te zetten en de bewoners veronderstelden dat dit na 18.00 uur zou gebeuren.

Dat was niet het geval. Reker, die zelf ook voor niets zijn oud papier naar de stoep had gesjouwd ('al leek het me wel een vreemde dag'), nam contact op met Cure, maar die verwees hem naar de gemeente omdat die verantwoordelijk is voor de productie en verspreiding van de afvalkalender. "De fout zit hem niet in de datum, maar in het tijdstip", aldus een gemeentewoordvoerder gisteren. "Op de afvalkalender voor de Tempel staat aangegeven dat het oud papier op woensdag ná 18.00 uur buiten gezet moet worden, maar er had in het geval van zaterdag 29 december bij moeten staan: na 08.00 uur. 's Ochtends dus. De mensen hebben nu te goeder trouw hun oud papier na zes uur 's avonds aan de stoep gezet, maar ja, toen was Cure al geweest." Mogelijk kan de gemeente eind dit jaar hetzelfde probleem verwachten, omdat voor 2008 de ophaaldatum rond Kerstmis – zaterdag 20 december – opnieuw geen vermelding van 08.00 uur kent. "Daarom is een van mijn vragen aan de gemeente ook of de afvalkalender van 2008 inhoudelijk wel juist is", aldus Reker. "Want de problemen zoals we die vorige week hebben gehad, moeten uiteraard voor december 2008 worden voorkomen." http://www.ed.nl/eindhovenstad/2411102/LPF-stelt-vragen-over-fout-op-afvalkalender-van-Cure-in-de-Tempel.ece Bron: Eindhovens Dagblad 4 januari 2008

Laat reactieformulier zien