Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Eindhovens Dagblad: Rudy Reker en Johan Vlemmix vallen af voor burgemeesterspost


  
29 nov 2007, 09:25 - EINDHOVEN - Twee Eindhovenaren die een gooi hebben gedaan naar het burgemeestersambt van Eindhoven maken geen kans meer. Het gaat om LPF-fractievoorzitter Rudy Reker en de bekende Eindhovenaar Johan Vlemmix. Ze bevestigden gisteren dat ze een afwijziging hebben gekregen, waaruit blijkt dat de vertrouwenscommissie van de raad met andere kandidaten sollicitatiegesprekken gaat voeren.

Reker zegt dat nu maar weer blijkt dat de gevestigde politieke partijen in Eindhoven geen kandidaten van een andere politieke kleur willen toelaten. Vlemmix zegt ontevreden te zijn over de gevolgde procedure, maar is niet zwaar teleurgesteld. "Ik heb nooit écht de illusie gehad burgemeester van Eindhoven te kunnen worden." http://www.ed.nl/eindhovenstad/2239256/Rudy-Reker-en-Johan-Vlemmix-vallen-af-voor-burgemeesterspost.ece  Eindhovens Dagblad 29 november 2007

Laat reactieformulier zien