Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Omroep Brabant: LPF-vragen over Wikipedia


EINDHOVEN - Volgens internet-encyclopedie Wikipedia zijn er vanuit het gemeentehuis in Eindhoven onjuiste wijzigingen aangebracht op hun openbare website. Het gaat vooral om wijzigingen in 2005 en 2006 over de Armeense genocide, een zeer gevoelig onderwerp onder Turken. De Turkse staat vindt het onterecht dat ze beschuldigd wordt van volkerenmoord op de Armeniers in de Eerste Wereldoorlog. Wikipedia noemt de wijzigingen 'vandalisme' en waarschuwt de gemeente er mee op te houden.

De Eindhovense LPF wil dat de gemeente de zaak onderzoekt en eventueel de website afsluit, zoals vorige week gebeurde bij het ministerie van Justitie, naar aanleiding van soortegelijke wijzigingen door ambtenaren.
Wikipedia noemt de wijzigingen 'vandalisme'. http://www.omroepbrabant.nl/?news/90275682/LPF-vragen+over+Wikipedia.aspx  Omroep Brabant 21 november 2007
 

Laat reactieformulier zien