Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Persmededeling


Persmededeling inzake Hoger Beroep 17 januari 2008
Over het onnodig, ondemocratisch en daardoor onrechtmatig opheffen van de Politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn, hebben de gemeenteraadsleden van de Lijst Pim Fortuyn, Rudy Reker uit Eindhoven, Anton Reebergen uit Duiven en Stichting Fractieondersteuning Lijst Pim Fortuyn Den Haag een kort geding aangespannen.

Vanwege de bestaande onvrede over de motivering van de rechtbank in Rotterdam aangaande het vonnis in Kort Geding is besloten hoger beroep aan te tekenen tegen dit vonnis in kort geding. Zij worden hierbij ondersteund door vele leden uit heel het land, waaronder voormalige regiobestuurders en afdelingsvoorzitters. De appeldagvaarding is inmiddels op donderdag 10 januari 2008 door de deurwaarder betekend aan de vereniging en aan de bestuursleden in persoon. Meer informatie kunt u verkrijgen bij mr. M.C.J. de Schepper van Holla Poelman Van Leeuwen advocaten, tel 040 238 06 13 of bij Rudy Reker, fractievoorzitter Lijst Pim Fortuyn Eindhoven, tel 040 2 484 111 of 0654 90 59 59 Via onderstaande links hebt u inzage in de eerder uitgesproken vonnissen. Tussenvonnis van 2 november 2007 http://eindhoven.jongefortuynisten.nl/vonnis.pdf Vonnis van 14 december 2007 http://eindhoven.jongefortuynisten.nl/vonnis%2014-12-07.pdf 
Lijst Pim Fortuyn Eindhoven 17 januari 2008
Laat reactieformulier zien