Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Verkiezingsborden in Eindhoven

Rondvraag: Verkiezingsborden

In februari 2006 was de Lijst Pim Fortuyn een van de eerste die de te kleine verkiezingsborden in onze stad aan de orde heeft gesteld. In april 2006 heeft de LPF daar raadsvragen over gesteld. Het CDA heeft zich daar nadien bij aangesloten. In augustus van 2006 heeft het college besloten om grotere borden aan te kopen, met de bedoeling om deze vanaf de Tweede Kamerverkiezingen in november 2006 al in gebruikt te kunnen nemen.

Met alle nadien te houden verkiezingen, met uitzondering van de Trotterborden in 2014 voor de gemeenteraadsverkiezingen zijn de nieuwe en veel grotere verkiezingsborden gebruikt. De raad heeft nu eerder in meerderheid besloten om weer zelf de posters te gaan plakken.

Op dit moment is de ERGON de veel te kleine afgedankte verkiezingsborden uit 2006 aan het plaatsen. Navraag bij de ERGON vandaag wist men mij te vertellen dat dit een bewuste keuze was geweest van dit college.

1. Wat is de reden dat het college de oude en te kleine verkiezingsborden laat plaatsen? 2. Waarom heeft het college hun besluit niet met de raad gedeeld? 3. Is het college bereid om op deze onbegrijpelijke beslissing terug te komen en alsnog op alle bekende locaties de grotere verkiezingsborden te laten plaatsen? Rudy Reker

29/01/18 Studio 040 https://www.studio040.nl/verkiezingsborden-te-klein-dit-wordt-een-plakoorlog/content/item?1063466

Laat reactieformulier zien