Lijst Pim Fortuyn
Eindhoven

Wie zijn wij en...wat willen
 wij in Eindhoven

(Lees verder...)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter

Lilian Reker
Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster
Commissielid

Tjerk Langman
Tjerk Langman
Commissielid

Mari Nijs
Mari Nijs
Commissielid

Maik Barten
Maik Barten
Jonge Fortuynisten

PERSBERICHT: Geen overstap naar de PVV


Eindhoven, 10 april 2017


Lijst Pim Fortuyn Eindhoven (LPF) maakt geen overstap naar de PVV.


In de bestuursvergadering van de Lijst Pim Fortuyn Eindhoven op 7 april jl. is door het bestuur unaniem besloten om op 21 maart 2018 onder de huidige naam aan de gemeenteraadsverkiezingen in Eindhoven deel te nemen.

PERSBERICHT

     

Eindhoven 16-02-2016                                                                                             

Lezing over het associatieverdrag.

In het kader van het referendum over het associatieverdrag met de Oekraïne verzorgt de Lijst Pim Fortuyn Eindhoven in samenwerking met GeenPeil op 23 maart aanstaande een lezing over dit associatieverdrag.

Persmededeling
Persmededeling 22 februari 2008De gemeenteraadsleden van de Lijst Pim Fortuyn, Rudy Reker uit Eindhoven, Anton Reebergen uit Duiven en Stichting Fractieondersteuning Lijst Pim Fortuyn Den Haag, hebben het kort geding, dat zij hadden aangespannen tegen het bestuur van de Politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn verloren.

Persmededeling
Persmededeling inzake Hoger Beroep 17 januari 2008


Over het onnodig, ondemocratisch en daardoor onrechtmatig opheffen van de Politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn, hebben de gemeenteraadsleden van de Lijst Pim Fortuyn, Rudy Reker uit Eindhoven, Anton Reebergen uit Duiven en Stichting Fractieondersteuning Lijst Pim Fortuyn Den Haag een kort geding aangespannen.

Leden Lijst Pim Fortuyn trekken aan het kortste eind!
17 december 2007


Afgelopen vrijdag 14 december, om 17.35 uur heeft de uitslag van het kort geding – wat meer dan twee maanden heeft geduurd – ons bereikt. Dit kort geding diende tussen de leden van de Politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn en het bestuur.

Persbericht: kort geding leden Lijst Pim Fortuyn versus bestuur Lijst Pim Fortuyn


8 oktober 2007

Op verzoek van gedaagden, meld ik bij deze, dat de rechtbank uiteindelijk heeft besloten een kort uitstel te geven aan de advocaat van gedaagden. De zitting in Rotterdam is verschoven van dinsdag (morgen) naar vrijdag 12 oktober a.s. 10:00 uur.